За нас

Презентация

“ЗММ – АСЕНОВГРАД” ООД  е  компания  за  производство  на металорежещи машини, събрала в себе си добре подготвени кадри с дългогодишен опит. Ние носим в себе си наследените традиции на старата школа в машиностроенето съчетани с модерното мислене на съвременния бързо развиващ се свят. Изградили сме собствен екип от инженери – конструктори и инженери по техническото обслужване, ръководни кадри с над 25 г. опит в сферата на машиностроенето, с добри контакти и репутация в бизнеса. През годините работа в сферата на машиностроенето опитът се среща със знанията и поставя добра основа за намиране на различни решения, нови продукти, модернизация  и рециклиране на широка гама от по-стари машини. Предлагаме оптимални конструктивни решения, съчетани с приемливи срокове и качествено изпълнение на работата. В последствие нашите клиенти отново се връщат със заслужено доверие в работата, която извършваме за тях.

Нашите Услуги

icon

Модернизация на металорежещи машини

„ЗММ-Асеновград” ООД извършва модернизация на различни видове металорежещи машини. Един от най-успешните примери за това е модернизирания струг с ЦПУ СТМ 161.

icon

Сервиз и Ремонт

“ЗММ Асеновград” ООД извършва ремонт както на шлифовъчни, така и на всички други видове металорежещи машини. Възможен е както цялостен ремонт на машината, така и ремонт на отделни възли и механизми.

icon

Проектиране и изработване на отделни детайли, възли и машини

“ЗММ Асеновград” ООД разполага с добре подготен и висококлвалифициран екип, както и с необходимите машини за извършване на металообработващи услуги по проект на клиента.

– Производство на плоскошлифовъчни машини с хидро – и електро – механично задвижване;
– Производство на кръглошлифовъчни машини с хидро – и електро – механично задвижване;
– Производство на шлифовъчни машини с ЦПУ;
– Ремонт и сервиз на различни видове металорежещи машини;
– Модернизация на различни видове металорежещи машини;
– Проектиране и изработване на отделни детайли, възли и машини;
– Извършване на металообработващи услуги по задание на клиента.

Личен и професионален ангажимент за защита на благосъстоянието на нашите служители, нашите изпълнители, нашите клиенти и хората от общностите, в които работим.